Kuvapalvelu

Tervetuloa Suomen Lähetysseuran kuvapalveluun.

Valitse vasemmalla olevasta ryhmästä alue, jonka sisältöä haluat katsella.

Voit hakea kuvia vapaalla sanahaulla tai valitsemalla avainsanan, johin liittyviä kuvia haluat löytää.

Näet kuvan suurempana, kun viet hiiren osoittimen kuvan päälle. Samalla voi valita kuvan vasemmassa alareunassa olevalla valinnalla ja lisätä valitut kuvat ostoskoriin Lisää valitut ladattavaksi -painikkeella.

Ostoskorin sisältö näkyy vasemmassa reunassa. Voit poistaa valitsemiasi kuvia ostoskorista, klikkaamalla tiedoston nimen jäljessä olevaa x -kuvaketta. Valittuasi haluamasi kuvat ostoskoriin, voit ladata ne pakattuna zip-tiedostona omalle työasemallesi vasemassa reunassa olevalla Lataa tiedosto -painikkeella. Voit ladata myös yksittäisen kuvan "Lataa"-painikkeella.

Mikäli etsimääsi kuvaa ei löydy, ota yhteys kuvapalveluun kuvapalvelu@suomenlahetyseura.fi

Vanhat kuvat

Filmikameroilla otetut Suomen Lähetysseuran kuvat (negatiivit, paperikuvat ja diakuvat) löytyvät Museoviraston Kuvakokoelmista Suomen Lähetysseuran kokoelmasta

käyntiosoite: Sturenkatu 2a, 00510 Helsinki

Museoviraston muiden kuvakokoelmien kuvia mm osoitteessa www.kuvakokoelmat.fi tai tilauksesta kuten edellä.

Latauslista

Latauslista on tyhjä