Onnen Lahjat

Onnen Lahjat header

Onnen Lahja tarjoaa onnea tekojen, sanojen ja ajatusten muodossa. Lahjoittamalla Onnen Lahjan lähimmäisellesi muistat myös kaukaista lähimmäistäsi. Alta löydät Onnen Lahja valikoiman.

Onnen Lahjan voi tilata seuraavalla tavalla:

-          Soita numeroon 020 7127 256

-          Lähetä sähköpostia osoitteeseen onnenlahjat@suomenlahetysseura.fi

Lähetämme sinulle Onnen Lahjat ja tilisiirtolomakkeen kotiin, jolla voit suorittaa lahjoituksen. Onnen Lahjan toimitusaika on tilauspäivästä riippuen 3-6 päivää.

Onnen Lahjat puuntaimi

Puuntaimen istutus 5 €

Puun istuttaminen on ekoteko! Se auttaa sekä ympäristöä että ihmisiä, sillä hedelmäpuiden sadosta perheet saavat ravintoa ja toimeentuloa. Puita istuttamalla taistellaan myös ilmastonmuutoksesta johtuvaa aavikoitumista vastaan. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran kestävään kehitykseen tähtäävää työtä.

Onnen Lahjat juomavesi

Puhdas vesi 10 €

Puhtaan juomaveden jakaminen katastrofin uhreille on erittäin tärkeää, jotta taudit kuten kolera eivät pääse leviämään. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran katastrofityötä.

Onnen Lahjat raamattu

Äidinkielinen Raamattu 15 €

Kaikilla maailmassa tulisi olla mahdollisuus lukea Jumalan rakkaudesta Raamatusta omalla äidinkielellään. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran yhteistyökirkkojen seurakuntatyötä.

Onnen Lahjat koulukirjat

Koulukirjat 20 €

Koulutus on tie pois köyhyydestä ja se antaa uskoa huomiseen. Eri aineiden tehokkaaseen opiskeluun tarvitaan koulukirjoja. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaisten kumppanien koulutustyötä.

Onnen Lahjat äitiyspakkaus

Äitiyspakkaus 30 €

Lähetysseuran äitiyspakkaus tarjoaa koulutusta ja tukea erityisesti nuorille äideille. Tuella äidit pääsevät neuvolaan, josta saavat apua ja neuvoja. Lisäksi Lähetysseura jakaa äideille ja pienokaisille vilttejä ja ruoka-apua tarvittaessa. Äitiyspakkaus-lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran paikallisten kumppaneiden työtä äitien ja lapsien parissa.

Onnen Lahjat ammatti

Ammatti 50 €

Ammattikoulutus antaa köyhien maiden ihmisille avaimet parempaan tulevaisuuteen. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran kestävään kehitykseen tähtäävää työtä.