Tue lähetystyötä

Lähetystyöntekijä

Tiedätkö millaista on lähetystyöntekijän arki? Ota selvää - liity ystävärenkaaseen!

Mitä kuuluu maanjäristyksestä toipuvaan Nepaliin? Millaista on työskennellä Kiinan maaseutukaupunkien koululaisten parissa? Entä kun katastrofi iskee?

Suomen Lähetysseura kouluttaa ja lähettää vuosittain lähetystyöntekijöitä eri puolille maailmaa. Lahjoituksesi ja rukouksesi tekevät pitkäjänteisen työmme mahdolliseksi!

Ystävärenkaan jäsenenä seuraat valitsemasi lähetystyöntekijän arkea tai saat kuulumisia valitsemastasi maasta.

Voit tukea työtä sinulle sopivalla summalla kuukausittain tai vaikka kerran vuodessa.

Lähetystyöntekijät toimivat yliopistojen ja raamattukoulujen opettajina, raamatunkäännöstyössä sekä seurakuntatyössä ja kristillisen kasvatuksen parissa. Kyläyhteisöjen kehitystehtävät sekä vammaisten ja syrjittyjen oikeuksien puolustaminen ovat lähetystyöntekijän arkea. Liity nyt!

Tule tukemaan lähetystyöntekijöitä - liity ystävärenkaaseen nyt >>

Viittomakieltä Lähi-idässä

Lähetysseuran tuella Birzeitin yliopiston opetusohjelmaan on saatu viittomakielen kurssi. Nyt käynnissä on jo toinen kurssi, ja kaikkiaan 45 oppilasta on osallistunut kurssiin. Moni oppilas on jo päässyt käyttämään viittomakieltä kuurojen kerhoissa sekä arjen askareissa. Shifaa (kesk) kertoi, että hän valitsi kurssin, koska näki kuinka vaikeaa kuurojen on tilata esimerkiksi ruokaa ravintolassa. Kuvassa myös opiskelukaverit Iman ja Hala.

ote Mari ja Sami Parkkisen uutiskirjeestä Lähi-idästä