Matkat ja vierailut

nep_katu_tie111.jpeg

Matkoja työalueille ja ulkomaisia vieraita työalueelta

Ota yhteyttä matka- ja vierailukoordinaattoriin!

• Kun olet järjestämässä ryhmämatkaa Lähetysseuran työalueelle; koordinaattorilta saat tiedon muista suunnitelluista matkoista. Hän voi myös auttaa matkan ja siihen liittyvän koulutuksen suunnittelussa.

• Kun olet kiinnostunut osallistumaan Suomen Lähetysseuran järjestämille matkoille.  Matkoista tulee aikanaan tietoa myös  tälle sivulle.

• Kun suunnittelet ulkomaisen vieraan kutsumista seurakuntaasi.

Leena Helle puh. 020 7127 445 tai leena.helle@suomenlahetysseura.fi

Jos tarvitset lähetystyöntekijää tai saarnaajaa seurakuntaasi, ota yhteys vierailupyynto@suomenlahetysseura.fi

Vuoden 2017 matkat

Matka Palestiinan maratonille

Suomen Lähetysseura on mukana Palestiinan maraton matkalla osana Oikeus liikkua vapaasti- kampanjaa. Matkan aikana osallistutaan maratonitapahtumaan, tutustutaan elämään ja nähtävyyksiin Betlehemissä ja Jerusalemissa sekä Suomen Lähetysseuran työhön.

Palestiinan maraton juostaan viidettä kertaa vuonna 2017. Tapahtumaan voi osallistua kannustajana tai 10 km:n, puolimaratonin tai maratonin kävelijänä tai juoksijana.

Matkan ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja vuoden 2016 matkasta >>

Harjun seurakunnan matka Etiopiaan 2.-14.11.2017

Lähde Tampereen Harjun seurakunnan opintomatkalle Etiopiaan tutustumaan kasvavaan Mekane Yesus kirkkoon ja sen työhön. Ohjelmaan kuuluu mm. tapaaminen Dessiessä monille tamperelaisille
 tutun Endrias Hussienia kanssa. Matkalla tavataan myös suomalaisia lähetystyöntekijöitä ja osallistutaan jumalanpalvelukseen. Matkalla tutustutaan kauniiseen Etiopiaan, maan ja sen ortodoksikirkon kulttuuriin mm. Lalibelan kalliokirkkoihin ja Tana-järven ortodoksiluostareihin.

Matkanjohtajana toimii lähetyspappi Jouni Heiskanen ja oppaana lähetystyöntekijä
Matti Nummela.

Matkan hinta n. 2300€ sisältää lennot ja matkat Etiopiassa, paikallisen oppaan palvelut, sisäänpääsymaksut, majoituksen 3 tai 4 tähden hotelleissa, ateriat - 3 ateriaa päivässä. Lennot Suomesta SMT matkatoimisto. Etiopian osuus Lal Tours.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Jouni Heiskanen puh 040 8048 507 tai jouni.m.heiskanen@evl.fi