Matkat ja vierailut

nep_katu_tie111.jpeg

Matkoja työalueille ja ulkomaisia vieraita työalueelta

Ota yhteyttä matka- ja vierailukoordinaattoriin!

• Kun olet järjestämässä ryhmämatkaa Lähetysseuran työalueelle; koordinaattorilta saat tiedon muista suunnitelluista matkoista. Hän voi myös auttaa matkan ja siihen liittyvän koulutuksen suunnittelussa

• Kun olet kiinnostunut osallistumaan Suomen Lähetysseuran järjestämille matkoille.  Matkoista tulee aikanaan tietoa myös  tälle sivulle.

• Kun suunnittelet ulkomaisen vieraan kutsumista seurakuntaasi.

Leena Helle puh. 020 7127 445 tai leena.helle@suomenlahetysseura.fi

Jos tarvitset lähetystyöntekijää tai saarnaajaa seurakuntaasi, ota yhteys vierailupyynto@suomenlahetysseura.fi tai puh. 020 7127 407

Vuoden 2016 matkat

Matka Namibiaan

Suomen Lähetysseura järjestää yhteistyössä Espoon ja Tampereen hiippakuntien kanssa kulttuuripainotteisen opintomatkan Namibiaan. Matka kohdistuu erityisesti Namibian evankelisluterilaisen kirkon kahteen hiippakuntaan. Kaikki Namibiasta ja sen kulttuurista sekä kirkkojen välisestä yhteistyöstä ja lähetystyöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Matkan ajankohta: 17.-31.10.2016

Matkan hinta: alustava hinta 2900€. Opintomatkan hintaan sisältyy lennot, laaja kiertomatka, majoitus, aamiaiset ja päivälliset, juomavesi bussissa ja aterioilla, luonnonpuisto- ja sisäänpääsymaksut sekä palvelumaksut. Lisämaksu yhden hengen huoneesta (12 yötä) on 280€.

Matkanvetäjänä toimii Namibiassa pitkään työskennellyt MuT Sakari Löytty.

Tiedustelut: Päivi Mattila paivi.mattila@suomenlahetysseura.fi puh 040 902 2818

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: Koonono Matkat Oy, Olle Eriksson olle@koonono.com puh 050 465 6152, Stefan Eriksson stefan@koonono.com puh 045 123 8272

Lisätietoja matkasta >>

Matka Palestiinan maratonille

Suomen Lähetysseura järjestää matkan Palestiinan maratonille osana Oikeus liikkua vapaasti- kampanjaa. Matkan aikana osallistutaan maratonitapahtumaan, tutustutaan elämään ja nähtävyyksiin Betlehemissä ja Jerusalemissa sekä Suomen Lähetysseuran työhön.

Palestiinan maraton juostaan neljättä kertaa 1.4.2016. Tapahtumaan voi osallistua kannustajana tai 10 km:n, puolimaratonin tai maratonin kävelijänä tai juoksijana.

Matkan ajankohta: 29.3.-4.4.2016

29.1.2016 mennessä varatun matkan hinta on 780€, mikä sisältää edestakaiset lennot ja majoittumisen kahden hengenhuoneisiin aamupalalla.

Lisätietoja matkasta >>