Matkat ja vierailut

nep_katu_tie111.jpeg

Matkoja työalueille ja ulkomaisia vieraita työalueelta

Ota yhteyttä matka- ja vierailukoordinaattoriin!

• Kun olet järjestämässä ryhmämatkaa Lähetysseuran työalueelle; koordinaattorilta saat tiedon muista suunnitelluista matkoista. Hän voi myös auttaa matkan ja siihen liittyvän koulutuksen suunnittelussa

• Kun olet kiinnostunut osallistumaan Suomen Lähetysseuran järjestämille matkoille.  Matkoista tulee aikanaan tietoa myös  tälle sivulle.

• Kun suunnittelet ulkomaisen vieraan kutsumista seurakuntaasi.

Leena Helle puh. 020 7127 445 tai leena.helle@suomenlahetysseura.fi

Jos tarvitset lähetystyöntekijää tai saarnaajaa seurakuntaasi, ota yhteys vierailupyynto@suomenlahetysseura.fi tai puh. 020 7127 407

Vuoden 2017 matkat

Matka Palestiinan maratonille

Suomen Lähetysseura järjestää matkan Palestiinan maratonille osana Oikeus liikkua vapaasti- kampanjaa. Matkan aikana osallistutaan maratonitapahtumaan, tutustutaan elämään ja nähtävyyksiin Betlehemissä ja Jerusalemissa sekä Suomen Lähetysseuran työhön.

Palestiinan maraton juostaan viidettä kertaa vuonna 2017. Tapahtumaan voi osallistua kannustajana tai 10 km:n, puolimaratonin tai maratonin kävelijänä tai juoksijana.

Matkan ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja vuodenn 2016 matkasta >>