Matkat ja vierailut

nep_katu_tie111.jpeg

Matkoja työalueille ja ulkomaisia vieraita työalueelta

Ota yhteyttä matka- ja vierailukoordinaattoriin!

• Kun olet järjestämässä ryhmämatkaa Lähetysseuran työalueelle; koordinaattorilta saat tiedon muista suunnitelluista matkoista. Hän voi myös auttaa matkan ja siihen liittyvän koulutuksen suunnittelussa.

• Kun olet kiinnostunut osallistumaan Suomen Lähetysseuran järjestämille matkoille.  Matkoista tulee aikanaan tietoa myös  tälle sivulle.

• Kun suunnittelet ulkomaisen vieraan kutsumista seurakuntaasi.

Leena Helle puh. 020 7127 445 tai leena.helle@suomenlahetysseura.fi

Jos tarvitset lähetystyöntekijää tai saarnaajaa seurakuntaasi, ota yhteys vierailupyynto@suomenlahetysseura.fi tai puh. 020 7127 407

Vuoden 2017 matkat

Matka Palestiinan maratonille

Suomen Lähetysseura järjestää matkan Palestiinan maratonille osana Oikeus liikkua vapaasti- kampanjaa. Matkan aikana osallistutaan maratonitapahtumaan, tutustutaan elämään ja nähtävyyksiin Betlehemissä ja Jerusalemissa sekä Suomen Lähetysseuran työhön.

Palestiinan maraton juostaan viidettä kertaa vuonna 2017. Tapahtumaan voi osallistua kannustajana tai 10 km:n, puolimaratonin tai maratonin kävelijänä tai juoksijana.

Matkan ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Lisätietoja vuoden 2016 matkasta >>

Vantaankosken seurakunnan matka Kiinan Yannaniin 9.-20.6.2017

Lähde matkalle tutustumaan maailman nopeimmin kasvavaan kirkkoon lounais-Kiinan Yunnanin maakunnassa ja pääkaupungissä Pekingissä. Yunnan on Kiinan suosituimpia matkailukohteita. Näemme kiinalaisen kristillisyyden monet erilaiset kasvot sekä vierailemme Suomen Lähetysseuran tukemissa kohteissa Yunnanin teologisessa seminaarissa ja Dalin raamatu. Tutustumme samalla Yunnanin ja Pekingin maailmankuuluihin nähtävyyksiin.

Matkan vastuullisena järjestäjänä toimii Matkatoimisto Monsuuni Oy yhteistyössä Vantaankosken seurakunnan kanssa.

Lisätietoja vuoden 2017 matkasta >>