FELM Volunteerit bloggaavat maailmalta

”Matkablogi elämästä Etelä-Amerikassa – lähtemisestä, luopumisesta, etsimisestä, löytämisestä, kokemuksista, huomioista – toivon tiestä.” Näin esittelee bloginsa viestinnän ammattilainen Riikka Leskinen, joka työskentelee tämän kevään vapaaehtoisena tiedottajana Kolumbiassa Luterilaisen maailmanliiton maatoimistossa.

Suomen Lähetysseuran kautta lähtee vuosittain muutama kymmenen vapaaehtoista tai harjoittelijaa eri puolille maailmaa Lähetysseuran yhteistyökumppaneiden palvelukseen. FELM Volunteer -tehtävät kestävät 2–12 kuukautta. Sinä aikana ehtii tutustua paitsi lähetystyöhön myös paikalliseen elämään ja kulttuuriin vähän syvemmin kuin turistina ollessa.

Riikka Leskisen pesti Kolumbiassa kestää viisi kuukautta ja sen jälkeen hän aikoo jatkaa vuorotteluvapaataan jossain muualla Latinalaisessa Amerikassa.

Riikan Toivon tie -blogi löytyy osoitteesta https://toivontie.wordpress.com

Omaa blogiaan pitävät myös

Lähetysseuran ulkomaisiin vapaaehtois- ja harjoittelutehtäviin voivat hakea Lähde liikkeelle -koulutuksen käyneet. Viime vuonna FELM Volunteereja lähti maailmalle 33: Lähi-itään, Botswanaan, Etiopiaan, Tansaniaan, Nepaliin, Viroon, Thaimaahan, Kambodzhaan, Taiwaniin ja eteläiseen Afrikkaan.

Seuraavat Lähde liikkeelle -kurssit järjestetään syksyllä Helsingissä ja Jyväskylässä. Hakuaika niihin on alkanut ja kestää 28.8. asti. Hakulomake löytyy osoitteesta www.suomenlahetysseura.fi/lahdeliikkeelle

Missioblogi

Seuraa myös Missioblogia Kotimaa24-sivuilla. Missioblogin kirjoittajat ovat Suomen Lähetysseuran työntekijöitä, jotka tekevät havaintoja maailmanlaajan kirkon näkökulmasta globaaleista murroksista, kirkosta ja ihmisestä kaiken tämän keskellä.

03/08/16

Riikka Leskinen työskentelee tämän kevään vapaaehtoisena tiedottajana Kolumbiassa Luterilaisen maailmanliiton maatoimistossa.

Riikka Piri ja Heikki Hietanen bloggaavat harjoittelukokemuksistaan Tansaniasta.

Hanna ja Joonas Vapaavuori ovat FELM Volunteereina Thaimaassa.