Kustannustoiminta

Suomen Lähetysseuran kustannustoiminta on erikoistunut lähetystyöstä ja kulttuurien kohtaamisesta kertovien kirjojen, musiikkiäänitteiden, lehtien ja muiden myyntituotteiden kustantamiseen.

Verkkokauppa palvelee

 
Tervetuloa verkkokauppaamme osoitteessa http://basaari.mission.fi

UUTUUSKIRJA

Matleena Pinola:
Polku on tässä

polku_on_tassa.gif

Polku on tässä koostuu kuvista ja tarinoista. Sen punaisena lankana kulkee kutsumus, joskus hyvin ohuena, melkein näkymättömänä, mutta lopulta elämää kannattelevana polkuna, voimana. Matleena Pinola on valinnut elämästään kuvia, jotka palauttavat mieleen tapahtumia, muistoja ja ihmisiä, jotka ovat vieneet kutsumusta eteenpäin. Isovanhempien, vanhempien ja Pinolan oma kutsumus, kolmen sukupolven elämänvaiheet, liittyvät yhteen.

Nyt verkkokaupassa
 UUTUUSKIRJA

Katri Kuusikallio
Naisvoimaa Tansaniasta

Pastori Katri Kuusikallio on asunut ja tehnyt työtä Tansaniassa vuoden 2013 alusta. Hän on tutustunut kymmeniin erilaisiin naisiin ja kirjoittanut tähän kirjaan heidän haasteitaan, ilojaan, unelmiaan ja sitä, miten he muuttavat yhteiskuntaa. 

Naisten tarinoissa ilmenevät rinnakkain mielenkiintoisella tavalla perinteet ja uudet ilmiöt ja tavoitteet. Kuusikallio pohtii kirjassaan tansanialaisten naisten elämää myös päiväkirjamerkintöjensä kautta.

Naisvoimaa_netti.gif

Nyt verkkokaupassa


Tilaa Lähetyssanomat
Lähetyssanomat kertoo ihmisläheisellä tavalla siitä, mitä lähetystyössä tänään tehdään ja mitä on saatu aikaan. Lähetyssanomat ilmestyy 8 kertaa vuodessa, vuoden viimeinen numero on samalla Lähetysseuran joululehti Tulkoon joulu.
ls_kannet1_pieni.gif


Basaari-myymälä

Lähetysseuran Basaari-myymälässä myydään kirjoja, musiikki- ja paperituotteita (kalentereita, adresseja, kortteja) sekä lahjatavaroita.

Myynnissä olevat lahjatavarat hankitaan usein suoraan paikallisilta valmistajilta eri maista. Basaarissa myydään myös reilunkaupan tuotteita (kahvia, teetä ja suklaata).

Basaari sijaitsee Suomen Lähetysseuran toimitalossa Helsingin Tähtitorninmäellä, Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki. Puh. 020 7127 222, vaihde 09-12971

Kysy aukioloaikoja puh. 09-12971/Basaari. Tai käy verkkokaupassa basaari.mission.fi

Tutustu tuoteluetteloon>

Kustannustoiminta yhteystiedot  

Suomen Lähetysseura ry
Y-tunnus 0116962-5
Käyntiosoite: Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki

Puh. 09-129 71
Fax 09-1297 294

 

Rakkaus väkevä kuin kuolema

Historiallinen romaani suomalaisesta sinnikkäästä naisesta, joka lähti rakkaansa perään Namibiaan lähetystyöhön 1800-luvun loppupuolella.

Kirja pohjautuu tositapahtumiin 1867–1906 Suomessa ja nykyisessä Namibiassa.

Tilaa nyt verkkokaupasta

 

AVARA 


Pekka Simojoen neljäs soololevy sisältää kokoelman uusia, matkan varrella syntyneitä lauluja. Niistä löytyy vuosien tuomaa elämänkokemusta, mutta yhä myös nuorekasta innostusta. Tämä on levy täynnä raikkaita säveliä ja avaria ajatuksia.

Tilaa nyt verkkokaupasta

 

Minä voin mennä! 


Ambomaan ensimmäinen lääkäri Selma Rainio 1873–1939

Kirja kertoo Selma Rainion elämäntarinan: millaista naisen oli opiskella yliopistossa 1900-luvun vaihteessa, mitkä ajan aatteista olivat Rainiolle merkittäviä ja miten hän kehitti Ambomaan sairaanhoito-oloja työskennellessään kolmattakymmentä vuotta lähetyslääkärinä.


Tilaa nyt verkkokaupasta