Kustannustoiminta

Suomen Lähetysseuran kustannustoiminta on erikoistunut lähetystyöstä ja kulttuurien kohtaamisesta kertovien kirjojen, musiikkiäänitteiden, lehtien ja muiden myyntituotteiden kustantamiseen.

Verkkokauppa palvelee

Tervetuloa verkkokauppaamme osoitteessa http://basaari.mission.fi

UUTUUSKIRJA

Matleena Pinola:
Polku on tässä

polku_on_tassa.gif

Polku on tässä koostuu kuvista ja tarinoista. Sen punaisena lankana kulkee kutsumus, joskus hyvin ohuena, melkein näkymättömänä, mutta lopulta elämää kannattelevana polkuna, voimana. Matleena Pinola on valinnut elämästään kuvia, jotka palauttavat mieleen tapahtumia, muistoja ja ihmisiä, jotka ovat vieneet kutsumusta eteenpäin. Isovanhempien, vanhempien ja Pinolan oma kutsumus, kolmen sukupolven elämänvaiheet, liittyvät yhteen.

Nyt verkkokaupassa

UUTUUSKIRJA

Katri Kuusikallio
Naisvoimaa Tansaniasta

Pastori Katri Kuusikallio on asunut ja tehnyt työtä Tansaniassa vuoden 2013 alusta. Hän on tutustunut kymmeniin erilaisiin naisiin ja kirjoittanut tähän kirjaan heidän haasteitaan, ilojaan, unelmiaan ja sitä, miten he muuttavat yhteiskuntaa.

Naisten tarinoissa ilmenevät rinnakkain mielenkiintoisella tavalla perinteet ja uudet ilmiöt ja tavoitteet. Kuusikallio pohtii kirjassaan tansanialaisten naisten elämää myös päiväkirjamerkintöjensä kautta.

Naisvoimaa_netti.gif

Nyt verkkokaupassa

Tilaa Lähetyssanomat
Lähetyssanomat kertoo ihmisläheisellä tavalla siitä, mitä lähetystyössä tänään tehdään ja mitä on saatu aikaan. Lähetyssanomat ilmestyy 8 kertaa vuodessa, vuoden viimeinen numero on samalla Lähetysseuran joululehti Tulkoon joulu.
ls_kannet1_pieni.gif

Basaari-myymälä

Lähetysseuran Basaari-myymälässä myydään kirjoja, musiikki- ja paperituotteita (kalentereita, adresseja, kortteja) sekä lahjatavaroita.

Myynnissä olevat lahjatavarat hankitaan usein suoraan paikallisilta valmistajilta eri maista. Basaarissa myydään myös reilunkaupan tuotteita (kahvia, teetä ja suklaata).

Basaari sijaitsee Suomen Lähetysseuran toimitalossa Helsingin Tähtitorninmäellä, Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki. Puh. 020 7127 222, vaihde 09-12971

Kysy aukioloaikoja puh. 09-12971/Basaari. Tai käy verkkokaupassa basaari.mission.fi

Tutustu tuoteluetteloon>

Kustannustoiminta yhteystiedot

Suomen Lähetysseura ry
Y-tunnus 0116962-5
Käyntiosoite: Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki

Puh. 09-129 71
Fax 09-1297 294

Jumalasta kaikki lähtee

"Sanoma Jumalan rakkaudesta toteutuu kaikkialla maailmassa ilona, rauhana jo oikeudenmukaisuutena." Kati Kemppainen luo katsauksen siihen, miten Suomen Lähetysseura ymmärtää kirkon tehtävän maailmassa.

Kemppainen muistuttaa että, kaikki lähtee Jumalasta. Kirkon tehtävä on kutsua kaikkia ihmisä Jumalan lapsiksi. Tämä kutsu ylittää kansalliset, sosiaaliset, taloudelliset ja yksilön ominaisuuksiin liittyvät rajat.

AVARA

Pekka Simojoen neljäs soololevy sisältää kokoelman uusia, matkan varrella syntyneitä lauluja. Niistä löytyy vuosien tuomaa elämänkokemusta, mutta yhä myös nuorekasta innostusta. Tämä on levy täynnä raikkaita säveliä ja avaria ajatuksia.

Minä voin mennä!

Ambomaan ensimmäinen lääkäri Selma Rainio 1873–1939

Kirja kertoo Selma Rainion elämäntarinan: millaista naisen oli opiskella yliopistossa 1900-luvun vaihteessa, mitkä ajan aatteista olivat Rainiolle merkittäviä ja miten hän kehitti Ambomaan sairaanhoito-oloja työskennellessään kolmattakymmentä vuotta lähetyslääkärinä.