Työpaikat

tyopaikat_550x220.jpg

Suomen Lähetysseura työllistää noin 240 työntekijää eri puolilla maailmaa, työalueillamme Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Oseaniassa ja Suomessa. Ulkomaiseen työhön lähettäminen perustuu  yhteistyökirkolta tai  -järjestöltä tulleeseen työntekijäpyyntöön.

Suomen Lähetysseura on työnantajana järjestäytynyt Elinkeinoelämän keskusliittoon kuuluvaan Palvelualojen työnantajaliittoon (Palta ry). Työntekijöitä edustavat Kirkon alojen ammattijärjestö Kirkon alat ry sekä Akavan kirkolliset ammattiliitot AKI ry. Lähetysseurassa sovelletaan Kristillisiä järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Avoimet paikat

Lähetysseuran avoimia työpaikkoja voit seurata avoimien paikkojen sivustollamme.

Hakemukset jätetään täyttämällä sähköinen hakulomake. Lomakkeen täyttöaika on neljä tuntia.  Tietoja ei voi välitallentaa, joten täyttäminen tulee tehdä yhtäjaksoisesti. Hakemusten jättäminen onnistuu parhaiten jos käytössä on päivitetty versio Internet Explorer tai Firefox selaimesta. Hakemuksen liitteinä kelpaavat yleisimmät teksti- ja kuvatiedostot eli pdf, word, rtf, jpg jne. Ohessa sähköisen hakulomakkeen malli ’Avoin hakemus ulkomaisiin tehtäviin’.  Voit tutustua siihen ennen täyttämistä ja halutessasi ottaa siitä itsellesi kopion.

Lisätietoja avoimiin tehtäviin liittyen voit kysellä ilmoituksessa mainitulta yhteyshenkilöltä.

Työhön ulkomaille?

Tutustu rekrytointiprosessiimme ja lue mitä asioita kannattaa pohtia ennen hakeutumista työhön ulkomaille.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hr-asiantuntija Riitta Lehtola