Yrityksesi voi tehdä hyvää

80 prosenttia maailman miljardista vammaisesta ihmisestä elää köyhissä maissa syrjittynä ja köyhyysrajan alapuolella. Erityisen heikossa asemassa on vammainen lapsi, joka tarvitsee erityishuomiota ja hoitoa, johon köyhällä perheellä ei ole varaa.

Yrityksesi joulutervehdyksen avulla voimme tukea vammaisten lasten erityiskouluja, järjestää kuntoutusta ja terveydenhoitoa, kouluttaa opettajia, lisätä viittomakielen käyttöä ja näin tukea vammaisten lasten kasvua rohkeiksi ja itsenäisiksi aikuisiksi.

Me Suomen Lähetysseurassa olemme saaneet aikaan pysyviä muutoksia köyhien maiden heikoimmassa asemassa olevien ihmisten elämässä jo yli 150 vuoden ajan. Olemme luotettava suomalainen lahjoituskohde.

Lahjoittamalla Suomen Lähetysseuralle olet rakentamassa kanssamme maailmaa, jossa vammainen lapsi saa kasvaa hyväksyttynä ja rakastettuna yhteiskunnan jäsenenä.

Lahjoita niin autat.

Kiitos!

”Minulla on oikeus olla oma itseni ja samanarvoinen kuin muut!”

Asante eli omassa hiljaisessa maailmassa. Kuurona tansanialaistyttönä kuulevien keskellä hän ei ollut oppinut swahilia eikä viittomakieltä. Ainoastaan yksi hänen seitsemästä sisarruksestaan oli opetellut vähän viittomakieltä

Asantelle avautui aivan uusi maailma, kun hän pääsi Tansanian ev.lut. kirkon kuurojen kouluun. Hän opiskelee käsityötä, kotitaloutta ja eläinten hoitoa – iloisena ja hymyilevänä. Isona Asante haluaisi tehdä töitä kaupassa, kuten isosiskonsa.

Asanten luokka on pienimuotoinen alku ammatilliselle koulutukselle, jota Tansanian kuurojen koulu toivoo tulevaisuudessa voivansa järjestää enemmänkin.

Yrityksesi lahjoituksen avulla voimme järjestää useammalle kuurolle tytölle mahdollisuuden oppia ammatin – hymy huulilla.

Tansania_Asante_2_Elina_Tikkanen.JPG

Lahjoitus tilisiirrolla

Tee lahjoituksesi keräystilillemme FI38 8000 1400 1611 30, viesti TASAUS2014

Lämmin kiitos tuesta!

Ilmoita lahjoituksesta myös osoitteeseen kampanjat@suomenlahetysseura.fi. Mainitse viestissä yrityksen/järjestön nimi, sähköpostiosoite ja lahjoitussumma. Näin voimme kertoa osallistumisestanne viestinnässämme.

Kun lahjoitus on saapunut tilillemme, saatte käyttää lahjoituksesta kertovia nettibannereita ja Facebook-kuvia omassa viestinnässänne. Lähetämme teille materiaalia sähköpostitse.