Suomen Lähetysseuran viestintä palvelee.

Suomen Lähetysseuran logot

Logot saat klikkaamalla tästä. Logojen käyttöön liittyviin kysymyksiin saat lisätietoa visuaaliselta suunnittelijalta Jarmo Kuloselta, p. 020 7127 390 tai s-posti jarmo.kulonen[at]suomenlahetysseura.fi.

Tiedotteet ja uutiset

Tuotamme tiedotteita ja uutisia median käyttöön ja verkkosivuillemme. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa ja sen voi jokainen työstämme kiinnostunut tilata omaan sähköpostiinsa. Tilaa uutiskirje>>

Suomen Lähetysseuran asiantuntijat

Suomen Lähetysseuran työntekijöillä on tarjottavana asiantuntemusta monelta eri alalta liittyen lähetys-, kehitysyhteis- ja rauhantyöhön. He antavat mielellään haastatteluja ja kommentteja sekä kirjoittavat asiantuntija- ja mielipidekirjoituksia kehitysmaihin liittyvistä globaaleista teemoista. Lähetysseuran asiantuntijat löydät aihealueittain tästä

Juttuvinkit

Kysy juttuvinkkejä: sähköposti tiedotus[at]suomenlahetysseura.fi.

Kuvapalvelu

Lähetysseuran kuvat ovat löydettävissä kuvapankissamme
Lähetysseuran toiminnanjohtajan kuva on ladattavissa myös tästä>

Kuvia voit tilata kuvapalvelusta p. 020 7127 256 tai s-posti kuvapalvelu[at]suomenlahetysseura.fi

Lehdet

Lähetysseura julkaisee kahta lehteä, 10 kertaa vuodessa ilmestyvää Suomen Lähetyssanomia ja 4 kertaa vuodessa ilmestyvää ruotsinkielistä Missionia. Lähetyssanomien joulunumero on Tulkoon joulu.

Lähetyssanomien mediakortti

Vuosiraportti

Suomen Lähetysseuran vuosiraportti ilmestyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Vuosiraportin PDF-versio sekä taloustiedot löytyvät täältä.

Videot

Lähetysseuran videot ovat Lähetysseuran YouTube-kanavalla.

Kirjojen arvostelukappaleet

Suomen Lähetysseuran kustannusliikkeen kirjoista voit tilata arvostelukappaleen kustannusjohtaja Eivor Ng:ltä, p. 020 7127 272.