Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi Lunette Kuukuppi!

Suomen Lähetysseura ja Lunette juhlistavat yhdessä Kansainvälistä naistenpäivää koko maaliskuun ajan. Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi arvomme joka viikko kaksi Lunette Kuukuppia. Suomen Lähetysseura ja Lunette tahtovat tehdä hyvää – sinulle ja kaikille maailman naisille. Tee sinäkin hyvää ja osallistu nyt.

Lunette lahjoittaa 1 € tuhannesta ensimmäisestä arvontaan osallistuneesta kehitysmaiden hyväksi!

Jaa tämä siis kaverillesikin, niin tehdään yhdessä hyvää!

Osallistumalla arvontaan annat luvan tietojesi lisäämiseen Suomen Lähetysseuran ja Lunetten asiakasrekisteriin.

Suomen Lähetysseura ja Lunette tekevät yhteistyötä maailman naisten hyväksi. Naistenpäivän kampanjan tavoitteena on nostaa esiin naisten asemaa kehitysmaissa. Naisten ja tyttöjen oikeudet ovat läpileikkaava teema Suomen Lähetysseuran työssä.  Lunette tunnetaan paitsi maailman suosituimmaksi kuukautiskupiksi nousseesta Lunette Kuukupista myös yhteistyöprojekteista, joiden tavoitteena on kuukautishygienian, seksuaaliterveyden ja laajemminkin tasa-arvon parantaminen kehitysmaissa. Yhteinen tavoitteemme on, että naiset tiedostaisivat oikeutensa ihmisarvoiseen elämään ja fyysiseen koskemattomuuteen.

 

Kilpailun osallistumisaika on 1. – 30.3.2018. Arvontaan voi osallistua vain kerran kuukauden aikana. Kilpailun ikäraja on 18 vuotta. Osallistuneiden kesken arvotaan joka viikko kaksi Lunette Kuukuppia. Palkinnon arvo on 39,90 € (sis. postikulut). Arvonta suoritetaan jokaisen viikon torstaina. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Suomen Lähetysseuran ja Lunetten henkilökunta perheineen eivät voi osallistua arvontoihin. Suomen Lähetysseura ja Lunette pidättävat itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Antamiasi yhteystietoja voidaan käyttää Suomen Lähetysseuran ja Lunetten suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää omien yhteystietojesi käytön ilmoittamalla siitä Suomen Lähetysseuran ja Lunetten asiakaspalveluun. Suomen Lähetysseura sähköposti: kampanjat@suomenlahetysseura.fi, osoite: Suomen Lähetysseura / Asiakaspalvelu, Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki, puhelin: 09 129 71. Lunette sähköposti: info@lunette.fi, osoite: Lunette, Kopsamontie 138, 35540 Juupajoki, puhelin: +358 (0)50 3554 064.